În luna Decembrie a anului precedent, compania Humana People to People România a oferit pachete cu haine donate de către brandul Woolrich atât copiilor de la Fundația Inimă pentru Inimă din Râmnicu Vâlcea, cât și Asociației Carusel din București, care se ocupă cu sprijinerea persoanelor aflate în stare de vulnerabilitate extremă, marginalizate sau excluse din comunitate.

WOOLRICH este o companie americană de îmbrăcăminte de lux cu sediul în Pennsylvania, înființată încă din anul 1830, devenind astăzi cel mai vechi producător de îmbrăcăminte pentru exterior.

Scopul acestei campanii realizată de către Humana People to People România a fost acela de a sprijni locuitorii din comunitățile în care magazinele noastre își desfășoară activitatea și nu numai, oferindu-le o mică bucurie cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

De asemenea, au fost oferite vouchere către Asociația Pro Kids din Boldești Scăieni, cu ajutorul cărora copiii de care se ocupă asociația au putut să își achiziționeze haine, încălțăminte, accesorii sau jucării comercializate de Humana People to People Ploiești.