VIZIUNE
ADPP urmărește să sprijine oamenii în dezvoltarea viziunii și capacității de a contribui la dezvoltare, pentru ei înșiși, pentru comunitățile lor și pentru națiune.

MISIUNE

• Să promoveze solidaritatea între oameni
• Să promoveze dezvoltarea economică și socială a Angolei
• Să promoveze o viață mai bună pentru cei defavorizați și cei mai nevoiași
ADPP ( Ajuda de Desenvolivmento de Povo para Povo) înseamnă Ajutor pentru dezvoltare de la oameni la oameni. ADPP Angola lucrează în domeniile educației, sănătății, agriculturii și mediului și dezvoltării comunitare integrate.

Managementul comunitar al apei


În ultima lună s-au întâmplat multe în proiectul nostru de creștere a accesului la apă în Cunene, parte a programului de Întărire a rezistenței și a securității alimentare și nutriționale în Angola (FRESAN).

Formarea locală a Grupurilor de apă și canalizare, ca mai sus, promovează asumarea locală și sustenabilitatea viitoare a proiectului. Membrii grupurilor de apă și salubritate au primit, de asemenea, truse pentru a-i ajuta în munca lor.

Buna construire și angajarea tinerilor merg mână în mână la proiect. Brigăzile de Apă, formate din tineri din comunitățile participante, ajută la construirea de fântâni, rezervoare de apă și sisteme de apă, ca aici, în Canuno, în Oncocua.

Fântânile renovate salvează vieți. De asemenea, economisesc timp și efort prețios. Patru camioane au adus material pentru îmbunătățirea a 12 puțuri, două mergând către Naulila și două către Ombala-yo-Mungu. 12 comunități vor avea în curând apă potabilă și distanțe mai scurte pentru a o prelua.