Din 13 Octombrie 2017 ne mândrim cu un nou magazin Humana Second Hand în ARAD, în incinta Galeriei Comerciale Real, Calea Radnei, nr. 298. 

Noua locație a fost deschisă după relocarea fostului magazin din același Centru Comercial Real Arad, într-un spațiu mai generos, pentru a oferii clienților noștri o experiență de cumpărături mai plăcută.

Magazinul vă așteaptă cu un program zilnic, între orele 09:30-21:00, într-un spațiu modern de vânzare de peste 400 m2.

În magazinul nostru, găsiți peste 10 000 de articole din Colecția de Toamnă-Iarnă, potrivite pentru întreaga familie.

Articolele vândute sunt cele mai bune piese colectate și conțin haine pentru întreaga familie cum ar fi: articole de blană, de piele, jachete, articole sport, jeans, pulovere, bluze, fuste, pantaloni, rochii, tricouri, maieuri, lenjerie, toate tipurile de haine pentru tineret, copii și nou născuți, jucării, încălțăminte, poșete și toate tipurile de accesorii. De asemenea, în magazinul nostru se găsesc și articole textile pentru casă precum : prosoape, lengerii de pat, fete de masă și altele.

Cel mai important lucru este că în fiecare zi punem în magazin mai multe piese decât am vândut cu o zi înainte. Acest sistem începe din prima zi de lot nou, prin urmare puteți găsii oricând articole speciale.

Vă așteptăm cu mare drag să descoperiți și dumneavoastră noul nostru magazin din ARAD, Galeria Comercială Real!