Dragi clienți,

Iată-ne în noul an, mai încrezători, mai optimiști. Inimile ne sunt deschise spre noi orizonturi!

Vă dorim ca alături de cei dragi să fiți sănătoși, cu zâmbetul pe buze și intenționăm să vă bucurăm în continuare cu articole alese cu grijă și dăruire de echipele noastre, bine pregătite.

Noutăți

Vă anunțăm cu durere în suflet că magazinul mult căutat și apreciat din Sibiu, Bd. Victoriei, este acum închis. Este un moment greu pentru noi dar ne punem toate dorințele ca în noul an să deschidem magazine de care să fiți mândrii și pe care să le treceți pragul cu plăcere și curiozitate.

O altă veste este aceea că magazinul din Focșani și cel din Deva au devenit magazine care își schimbă lotul la 2 săptămâni.

Promoțiile lunii

Magazinele cu lot nou la 5 săptămâni s-au bucurat de numeroși clienți pe 18.01, data noii colecții.

Vă anunțăm că în săptămâna 18 – 24.01.2021, în urma cumpărăturilor făcute în magazinele noastre, veți primi Vouchere cu Reducere de -20% care pot fi folosite în aceeași săptămână.

Promoțiile pentru magazinele cu lot la 5 săptămâni:

photo: peak.performance

📍Oradea Complex Real📍Ploiești -Nord, Piața Victoriei, Aurora Vest și Auchan📍Buzău Complex Kaufland📍Câmpina Complex Kaufland📍Pitești Auchan Bradu📍Târgoviște Bd. Mircea cel Bătrân📍București -Titulescu, Ștefan cel Mare, Calea Moșilor și Bucur Obor📍Constanța – Centru, Dorally Mall și Piața Tomis III📍Tulcea Complex Kaufland📍Galați Tiglina și Dunărea Mall📍Cluj Str. Emil Isac Nr. 20📍Piatra Neamț Bd. Decebal Nr.33📍Brașov -15 Noiembrie, Făget, Calea București, Eliana Mall📍Arad Complex Real

Următoarea Colecție va fi pe 22 februarie 2021!

Calendar magazine cu lot nou la 2 săptămâni

🌸Deva Bd. Decebal Nr. 25🌸Hunedoara Galeria Supeco🌸Focșani Str. Brăilei, Nr. 47 A🌸Aiud Str. Iuliu Maniu Nr.21🌸Sibiu – Tribunei, Turnului, Magheru 🌸Făgăraș Str. Tăbăcari Nr.4🌸Buzău Piața Daciei🌸Brăila Calea Călărașilor Nr. 65

Ne vedem în magazinele Humana People to People!