Humana People to People este o rețea de 30 de asociații non-profit implicate în proiecte ce susțin solidaritatea internațională, cooperarea și dezvoltarea. Evoluând dintr-o mișcare de educație progresivă din anii 1970, Humana People to People se angajează să abordeze unele dintre principalele provocări umanitare, sociale și de mediu ale lumii.

Federația Humana People to People a fost înființată în mod oficial în 1996. Scopul său este de a obține un impact pozitiv asupra dezvoltării globale prin consolidarea cooperării între membrii ce formează Federația.

Cele 30 de asociații independente sunt situate în Africa, Asia, Europa, America de Nord și America de Sud. Acestea împărtășesc un set de valori comune pentru a proteja planeta, a construi comunități și a sprijini oamenii să își unească forțele pentru schimbările cu impact pozitiv.

Activitățile Humana People to People sunt aliniate cu Agenda ONU 2030. Împreună cu oamenii din comunitățile în care lucrăm și numeroșii noștri parteneri, continuăm să rămânem alături de țările care se străduiesc să îndeplinească obiectivele de dezvoltare durabilă.

Mai jos puteți parcurge Raportul Anual pentru 2019.

https://www.humana.org/images/publications/Progress-Report-2019.pdf