Ne bucurăm să anunțăm deschiderea celui de-al 37-lea magazin Humana Second Hand din țară și al 3-lea din orașul Constanța.

Humana People to People este o rețea de 31 de organizații membre, ce își au sediul în Europa, SUA, Africa, Asia și America Latină.

Humana People to People a fost înființată în România în 2006 cu scopul de a vinde haine, încălțăminte și accesorii second-hand de o calitate superioară la un preț accesibil.

Activitatea noastră generează fonduri pentru a susține proiecte de dezvoltare în comunitățile sărace din Africa, India și America Latină. Proiectele sunt desfășurate în Educație, Sănătate, Agricultură Durabilă, Protecția Mediului și Dezvoltare Rurală. Totodată, activitatea noastră este orientată și către protejarea mediului prin promovarea reutilizării și reciclării.

Adresa noului magazin este Constanța, Piața Tomis III. Acest magazin va avea Colecție Nouă o dată la 6 săptămâni.

Vă așteptăm zilnic cu mii de produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru întraga familie și articole pentru decorul casei tale. Te vei bucura de colecții noi, oferte și reduceri (happy hours, reducere de 30% și 50%, preț maxim al zilei începând cu 18 lei articolul, sfârșind cu 2 lei articolul).

Programul magazinului este: Luni – Vineri: 08.00-18.00   Sâmbătă: 08.00-16.00   Duminică: 08.00-14.00.

Te așteptăm să descoperi articole de calitate și branduri renumite la Humana Second Hand din Piața Tomis, Constanța.