Skip to content
Quality Clothes at Affordable Prices
Fighting Climate Change, Fighting Poverty
Quality Clothes at Affordable Prices
Fighting Climate Change, Fighting Poverty
Quality Clothes at Affordable Prices
Fighting Climate Change, Fighting Poverty

Industria textilă se clasează în prezent pe locul 4 între cele mai poluante industrii din lume.

Producția unui singur tricou necesită 2700 de litri de apă, suficient pentru ca o persoană să trăiască timp de doi ani și jumătate.

Cu toate acestea, în fiecare an, aproximativ 92 de milioane de tone de îmbrăcăminte și încălțăminte sunt abandonate, majoritatea ajungând să fie incinerate sau depozitate pe un câmp de gunoi.

Multe dintre aceste haine sunt de calitate bună. În multe cazuri, ele sunt aproape nefolosite, iar cercetările arată că fiecare locuitor al Europei aruncă în medie 11 kg de îmbrăcăminte în fiecare an, după doar 7 utilizări. 

Aceste haine merită o nouă viață, iar omenirea și planeta noastră merită să  beneficieze de reutilizarea articolelor încă bune de purtat. 

Aici intervenim noi.

Doar în decursul anului 2022, organizația globală Humana People to People a colectat 127.000 de tone de îmbrăcăminte uzată în Europa și în America, ceea ce înseamnă 770.000 de tone de carbon mai puțin emise în atmosferă. 

Hainele noastre de calitate superioară, second-hand, sunt destinate celor care doresc să facă cumpărături în mod economic, durabil și etic.

 

MAI MULTE

Află detalii despre diferitele noastre inițiative

Proiectul Repair - Repară și reutilizează hainele preferate

Pentru un impact negativ minim asupra planetei, credem că reutilizarea și repararea articolelor vestimentare sunt esențiale. De aceea ne-am propus să sprijinim breasla croitorilor și cizmarilor, în special cei care...

Read more
„Fire de Compasiune” - bucurie și căldură pentru comunitățile vulnerabile din Prahova

Sărbătorile de iarnă pot fi triste pentru familiile din mediile vulnerabile, care nu au posibilitatea de a oferi celor dragi o haină calduroasă sau bucate alese. Noi, la HUMANA, dorim...

Read more
Alături de copiii și tinerii aflați în grija Organizației Umanitare CONCORDIA

Humana People to People Romania s-a alăturat în anul 2019 eforturilor CONCORDIA, o organizație neguvernamentală și non-profit dedicată, cu o misiune de peste 30 de ani în sprijinirea copiilor, tinerilor și...

Read more

Cart

Your cart is currently empty.

Start Shopping

Select options